“Banzai Karate Club Arad” locul trei la Cupa Dacicus

“Banzai Karate Club Arad” locul trei la Cupa Dacicus

Oraşul Orăştie a fost gazda celei de a XXIII-a ediţii a „Cupei Dacicus” la karate, contând ca etapa I-a a Campionatului Naţional al Departamentului EUR&KA.

Competiţia s-a derulat sub directa supraveghere a preşedintelui Departamentului EUR&KA, shihan Mihai Cioroianu, 8 DAN. Organizatorul competiţiei a fost clubul C.S. Dacicus, din localitate, condus de Nicolae Iordăchescu, 5 DAN, secretarul departamentului.

Invitatia de a participa la acest eveniment a fost onorată de 26 de cluburi, cu un număr de peste 200 de sportivi.

C.S. Banzai Karate Club Arad a „aruncat” în luptă zece sportivi, care au avut o comportare meritorie. La finalul competiţiei, în clasamentul general pe cluburi, aceştia au ocupat locul III, cu 54 de puncte, fiind devansaţi de C.S. Sho Dan Karate Timişoara, locul II, cu 63 de puncte, locul I fiind ocupat de clubul organizator, C.S. Dacicus Orăştie, care a trimis în competiţie 56 de sportivi, care au obţinut 78 de puncte.

C.S. Banzai Karate Club Arad a câştigat nu mai puţin de nouă medalii de aur prin sportivii: Luminiţa Tent (născută în anul 2004) – kumite, Lavinia Lup (2001) -kata + kumite, Denisa Crecea (2000) – kata, Alexandra Iordan (1999) -kata + kumite, Jessica Duma (1995) – kata, Denis Viţelaru (1994) – kata şi Cosmin Tincău (1992) – kumite.

Medalii de argint au obţinut: Luminiţa Tent (2004) – kata, Luminita Tent senior (categoria „Veterani”) – kata.

Au cucerit „bronzul“: Cristian Lup (2000) – kata, Denisa Crecea (2000) -kumite şi Denis Viţelaru (1994) – kumite.

„Aş dori să le mulţumesc sportivilor pentru modul în care au concurat la această competiţie, dar şi părinţilor sportivilor pentru contribuţia şi sprijinul lor în obţinerea acestor rezultate“ a declarat Dan Duma, preşedintele C.S. Banzai Karate Club Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *