Banatul Sânicolau Mic – Chişineu Criş 5-4

Banatul Sânicolau Mic – Chişineu Criş 5-4
0 comments, 13/06/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Partida dintre Banatul Sânicolaul Mic şi Crişul Chişineu Criş a fost una fără nici o miză, în ciuda acestui fapt s-au înscris nu mai puţin de nouă goluri. Pentru gazede  locul în clasament e bun, emoţiile retrogradării au trecut, în timp ce pentru oaspeţi promovarea rămâne un obiectiv realizabil pentru anul viitor, deoarece încă din etapa trecută se ştia că cei care merg la baraj sunt jucătorii de la Şoimii Pâncota.

Şirul festivalului de goluri a început încă din min. 3 prin Dorin Raşca. Patru minute mai târziu portarul golgheter a celor din Sânicolau, Florin Trifoi aducea egalarea pe tabela de scor. Gazdele aveau să treacă în avantaj graţie reuşitei lui Moţ, dar oaspeţii nu s-au lăsat intimidaţi şi au răspuns prin acelaşi Raşca în min. 25 şi scorul a devenit 2-2. Hattrik-ul lui Raşca a venit în min. 35, iar trei minute mai târziu Toseschi de la Criş înscria şi el în poarta lui Trifoi.

În repriza secundă jucătorii de la gazde au fost mai incisive şi au reuşit să înscrie de trei ori prin Iancu, min.50, a urmat Moţ, min.50 şi cireasa pe tort a fost pusă de Mureşan în min. 61.

„A fost un meci de vacanţă, în care am avut mulţi suspendaţi. Datorită acestui fapt, am dat şansa unor juniori să joace, să debuteze la seniori“, a concis managerul de la Criş Daniel Cherecheş.

Sânicolau Mic: Trifoi (min. 55 – Tamşa) – Domenyi, Ciba (min. 67 – Barba), Koncz, Mureşan, Gurban, Szigheti, Ştefăligă, Iancu (min. 60 – Blaghi), Moţ

Criş: Rus – Toseschi, Lăcătuş, Raşca (min. 66 – Mermezan), Cati (min. 57 – Grecsner), Dema, Ignat, Ponta (min. 61 – Jivan), Gornic, Sechereş, Brescan (min. 55 – Fluieraş)

Arbitri: R. Bîtea – A- Bolcaş, C. Mocan

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *