Banatul a biruit în zece oameni

Banatul a biruit în zece oameni
0 comments, 02/04/2012, by , in Fotbal, Liga 5, Ultimele stiri

 

Zona sensibilă a locurilor retrogradabile, impune o prestaţie deosebită pentru o echipă aflată în hora dansului, dar debutul meciului dintre Banatul Sînnicolau Mic şi Aqua Vest nu a fost de bun augur pentru gazde. Prima repriză destul de anostă, cu multe greşeli de arbitraj pentru ambele echipe, defapt mai mult a încurcat jocul arbitrul Radu Bîtea prin deciziile sale eronate care au iritat ambele formaţii. Scorul de 0-0 de la pauză a forţat echipa gazdă să atace mai mult pentru a obţine victoria dar surpriză, şofronenii obţin o lovitură de pedeapsă. Aflat în zi mare portarul Florin Trifoi reuşeşte să respingă şutul salvând echipa de la primirea golului dar ratările lui Moţ din toate poziţiile îl duc la disperare pe antrenorul Mircea Aslău. Problemele gazdelor apar din minutul 65 când rămân chiar în 10 oameni, după o eliminare, Aslău fiind nevoit să intre pe teren pentru a-şi ajuta jucătorii. Şofronea începe atacurile forţând victoria, datorită omului în plus de pe teren, dar în minutul 84 dintr-o greşeală a unui fundaş de la Aqua Vest mingea este adusă de către Moţ în partea stângă a atacului gazdelor şi printr-o centrare reuşită balonul trece de portarul Brulyo ajungând la Mureşan care din plonjon trimite mingea cu capul în poarta oaspeţilor. În minutul imediat următor Mot scapă singur pe contraatac şi ajungând faţă în faţă cu portarul se pierde pentru o clipă, şutând direct în braţele portarului.  Ultimele minute sunt mai mult de proteste, accidentări teatrale, decizii stupide ale arbitrului şi fluierul final. « Un meci pe care l-am dominat de la început până la sfârşit dar ratăm foarte mult, la fel ca şi în etapa trecută când am avut cel puţin patru ocazii clare de a înscrie. Sunt fericit pentru victoria obţinută prin munca băieţilor şi sperăm să avem un parcurs din ce în ce mai bun pentru restul sezonului » a comentat Mircea Aslău evoluţia jucătorilor săi din acest meci.

Banatul: Trifoi – Vuia, Domenyi, Mureşan, Szigeti, Koncz, V. Moţ, Timar, Gurban, Zlătaru, Fl. Iancu. Au mai jucat: Aslău, P. Barb, Blaghi.

Aqua Vest: Brutyo – A. Roman, Laza, Gherasă, Ursoi, D. Don, Al. Mariş, Liga, L. Olariu, R. Don, O. Moisă. A mai jucat: Balaj.

Arbitri: Radu Bîtea – Adrian Vasile, Ciprian Mocan. Observatori: Nicuşor Forton, Ioan Şandor.

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *