Astra Arad mai bifează doi campioni naționali la luptele greco-romane

Astra Arad mai bifează doi campioni naționali la luptele greco-romane

După cele trei medalii obţinute la Campionatul Naţional Individual, luptătorii de greco-romane de la CS Astra Arad s-au remarcat şi la Naţionalele de tineret, Under 23, de la Timişoara.

Multiplul campion şi medaliat naţional şi internaţional, proaspătul maestru al sportului, Mihai Mihuţ nu a avut practic adversar la categoria sa, 66 kilograme, câştigând aurul după ce şi-a învins toţi adversarii prin tuş sau superioritate tehnică.
Marea surpriză a venit de la Adrian Gligor, arădeanul reuşind să devină campion la categoria 98 kilograme. Pe lângă cei doi campioni, CS Astra a mai avut doi sportivi care au urcat pe podium. Este vorba de Alex.Petrovici şi Cristian Logoş, ambii obţinând „bronzul”, la categoria 80 kilograme. Sportivii sunt pregătiţi de antrenorul emerit Spiridon Stanciu. În clasamentul pe echipe, CS Astra a terminat prima, alături de Steaua, cele două având acelaşi număr de puncte.
Altfel, Mihai Mihuţ a plecat într-un stagiu de pregătire cu lotul naţional al României, în Ucraina, finalitatea fiind Europenele de tineret din Ungaria, de la sfârşitul lunii martie. La întrecerea din ţara vecină va concura şi Adrian Gligor, celălalt campion naţional al Astrei antrenându-se pe plan local.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *