Aslău, după stagiul de la Moneasa: “Lucrurile vor fi ok”

Aslău, după stagiul de la Moneasa: “Lucrurile vor fi ok”
0 comments, 01/08/2016, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Nou promovata în Liga a III-a, Gloria Lunca Teuz Cermei, şi-a încărcat bateriile la Moneasa, acolo unde antrenorul Mircea Aslău s-a bazat pe un lot redus numeric, format din doar 15 jucători: Fl. Rusu, Koromi – Suslak, Cotoc, Petrache, Aldan, Nistor, Calvin, Purece, Vereș, Bulza, Sălăjan, V.Brîndușe, Fl. Brîndușe, Coșa.
Ex-utistul Calvin Tolmbaye, de la CS Mioveni și juniorii împrumutați de la UTA, Aldan, Petrache și Coșa, sunt noutăţile „alb-roșiilor”, care nu au contat pe Adi Popa și Varga, aflați încă în vacanță, dar și pe Adrian Rusu, care se va opera de ligamente. În mijlocul cantonamentului, Gloria a disputat primul test estival, 0-1 cu Gyula, echipă de eşalon trei din Ungaria. Echipa revine de marţi dimineaţă în iarbă, pentru ca miercuri să dispute al doilea amical al verii, la Lugoj, împotriva divizionarei a treia pregătite de Cosmin Petruescu. Apoi, sâmbătă, Cermeiul se deplasează în fieful unei alte divizionare timişene, Millenium Giarmata.
Aslău: “O perioadă în care am acumulat”
“Moneasa este o locaţie unde ne simţim întotdeauna foarte bine, a fost o perioadă în care am acumulat şi am reuşit per total ce ne-am propus. Am lucrat bine, atât pe partea fizică cât şi la relaţiile de joc, pentru a-i integra cât mai correct pe copiii nou veniţi. Cea mai importantă noutate este Calvin, un jucător care cred că ne va ajuta enorm, în rest am dorit să păstrăm grupul care a promovat, plus cei tineri de la UTA. Sunt optimist că lucrurile vor fi ok pentru noi. Amicale vom avea cu echipe tot de Divizia C, cum ar fi Lugojul, Giarmata, Ripensia sau Sebişul”, spune Aslău. Antrenorul Cermeiului se aşteaptă la meciuri foarte tari în Liga a III-a, dar cu ajutorul administraţiei locale şi a susţinătorilor speră să poată menţine echipa în eşalonul trei:
“Să fim o echipă bună a campionatului!”
“Mi se pare o serie foarte puternică, cu echipe bune. Sper ca publicul din Cermei să fie la fel ca şi până acum şi să ne susţină. Cred că le-am făcut o mare bucurie cu această promovare şi promitem să nu îi dezamăgim nici în continuare. Administraţia se implică maxim, domnul primar a fost alături de noi şi în cantonament, toată lumea munceşte pentru această echipă, de asta am şi ajuns aici! Obiectivul e să ne formăm şi să fim o echipă bună a campionatului, să ne salvăm şi abia apoi ne putem propune obiective mai îndrăzneţe”, încheie Mircea Aslău.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *