Aradul are două cadete la lotul naţional de tenis de masă

Aradul are două cadete la lotul naţional de tenis de masă

Campionatul Naţional de juniori II a consemnat o medalie de bronz în contul CSM-ului arădean, prin Irina Rus, sfertfinalistă la dublu, dar şi alte rezultate bune, după cum urmează: Adela Strună – sferturi la dublu şi dublu mixt şi clasare în primele 16 la individual; Andreea Neamţu şi Mădălina Orban – în primele 32 la simplu şi dublu, respectiv dublu mixt. Concluziile le trage antrenorul secţiei de tenis de masă de la CS Municipal Arad, Cristian Dodean:

„Per total, au fost rezultate bune. Am fost aproape de încă câteva medalii în trei rânduri, Irina chiar a avut minge de meci la dublu, pentru semifinale. Medalia venită în ultima zi a competiţiei, de la simplu, e foarte importantă pentru ea, mai ales că a cucerit bronzul şi la Cupa României. Ne dă speranţe că va face parte din lotul naţional, pentru Europenele de cadeţi şi juniori din luna iulie, de la Cluj. De altfel, Irina Rus şi Adela Strună sunt de luni în cantonament la Bistriţa, alături de lotul naţional de cadete.”

De vineri, jucătoarele CSM-ului – aceleaşi care au concurat şi la juniori II – vor participa la Campionatul Naţional de juniori I, unde obiectivul e clasări cât mai fruntaşe. Pentru Rus programul e infernal, ea urmând să plece luni la Openul Franţei.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *