Arădenii sunt invitaţi, sâmbătă, la streetball

Arădenii sunt invitaţi, sâmbătă, la streetball

Compania FCC Environment România (fosta A.S.A. Servicii Ecologice) organizează în colaborare cu echipa feminină de baschet Univ.Goldis ICIM Arad, prima ediție a Arad Streetball. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 august, în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“), între orele 09:30 – 21:00. Acesta face parte din Zilele Aradului și este organizat cu sprijinul Primăriei Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad.
Arădenii pasionați de baschet, dar și de mișcare în general, vor avea oportunitatea de a participa la un eveniment unic, dedicat celor care iubesc competiția și mișcarea în aer liber. Pe lângă competiția de baschet, vor mai avea loc meciuri demonstrative și alte evenimente conexe pline de suprize: concursuri pentru copii, cycling și multă muzică. Unul din meciurile demonstrative va fi cel al fetelor de la ICIM Arad, împreună cu reprezentanți ai echipei de fotbal UTA, care se va juca în jurul orei 18:00.
Evenimentul va fi moderat de profesorul Gabriel Iazbinscky, iar DJ Kaos de la Radio Deep va fi cel care va crea o atmosferă plină de energie. Organizatorii au pregătit cupe, medalii și diplome pentru câștigătorii competiției, dar și multe alte premii supriză.

About sportivu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *