Arădeanul Ovidiu Haţegan va arbitra derby-ul ce poate decide titlul în Liga 1!

Arădeanul Ovidiu Haţegan va arbitra derby-ul ce poate decide titlul în Liga 1!

Liga 1 la fotbal se reia în acest sfârşit de săptămână, după trei luni de suspendare din cauza pandemiei de coronavirus!  Iar prima etapă de după pauza forţată propune şi derby-ul ce poate decide, în mare măsură, soarta titlului de campioană. Mai exact, duminică seară, în Gruia, liderul CFR Cluj o înfruntă pe a doua clasată, FCSB, de la ora 20. Cele două sunt despărţite de patru puncte în clasament. Comisia Centrală a Arbitrilor a optat, aşa cum era de aşteptat, ca arădeanul Ovidiu Hațegan să conducă la centru cel mai aşteptat duel al week-end-ului.

Cel mai bine cotat arbitru român al momentului a fost delegat la derby, a anunțat ProSport în această seară. Vă reamintim că Aradul îl mai are în delegaţia arbitrilor pentru Liga 1 şi pe proaspăt promovatul Mircea Ardelean, care aşteaptă să debuteze în primul eşalon. La prima partidă din 2020 dintre cele două rivale a arbitrat Istvan Kovacs, la victoria la limită a ardelenilor, scor 1-0, după reușita lui Vinicius.

La meciul dintre CFR şi FCSB, care ar fi trebuit să se desfășoare pe 12 martie a fost delegat Radu Petrescu, dar meciul nu s-a mai jucat din cauza suspendării Ligii 1. Derby-ul de duminică se dispută fără spectatori în tribune.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *