Arădeanul George Ţucudean este golgheterul Ligii 1

Arădeanul George Ţucudean este golgheterul Ligii 1
0 comments, 05/12/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Arădeanul George Țucudean a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul trecut, cu 15 goluri marcate, la fel ca Harlem Gnohere. Mai mult, forma bună a lui Țucudean se menține și în acest sezon. Atacantul celor de la CFR Cluj a înscris 12 goluri în acest sezon după primele 18 etape, cu două mai mult decât Mitriță și Gnohere.

De asemenea, George Țucudean a devenit și titular în echipa națională a României, pentru care a marcat goluri importante în Liga Naţiunilor. 500.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru a-l aduce pe George Țucudean de la FC Viitorul.

Şapte trofee are George Țucudean de-a lungul carierei: cu Dinamo are Cupa României (2012) și Supercupa României (2012); cu FCSB are titlul de campion în Liga 1 (2015), Cupa României (2015) și Cupa Ligii (2015), cu Viitorul are titlul de campion în Liga 1 (2017), iar cu CFR Cluj are titlul de campion în Liga 1 (2018).

Cele mai recente reuşite ale fostului atacant de la UTA au fost consemnate aseară, în meciul câştigat cu Dinamo, scor 3-0, când Ţucudean a marcat un super-gol, dar a şi scos un penalty, transformat de Culio.

În ciuda formei excelente, arădeanul nu a fost desemnat cel mai bun jucător român al anului şi nici măcar cel mai bun atacant din 2018, la Gala Fotbalului Românesc, în nişte clasamente bizare, care nu prea au legătura cu realitatea fotbalistică.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *