“Apă” a fost! Seceta de puncte rămâne!

“Apă” a fost! Seceta de puncte rămâne!
0 comments, 20/10/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Chiar dacă a venit toamna cu “Apă”, la Vladimirescu e tot secetă, de puncte bineînţeles. Din nou dezamăgire la CS Vladimirescu, formaţie care a reuşit doar o remiză nulă, pe teren propriu, cu Apă Craiova, ocupanta ultimului loc în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a.

Băieţii lui Cristi Sculici şi-au dorit mult cele trei puncte, şi-au trecut în cont ocazii, cele mai mari în prima repriză, prin Cipri Rus şi Ciubăncan. Oaspeţii au replicat prin Cojocaru, al cărui şut a fost respins în corner de Mitrea, şi Gheorghiţă, a cărui reluare din „bucată“ a trecut pe lângă

Partea a doua a întâlnirii, a găsit-o pe „Vladi“ atacând cu toate liniile, dar, din păcate, fără luciditate. Singura fază care ar fi putut aduce mult dorita victorie avându-i ca protagonişti pe Ciubăncan şi Albert, dar centrarea primului a fost reluată de ce de-al doilea peste transversala porţii lui Surdu.

A fost însă prea puţin pentru obţinerea victoriei, iar trupa din Vladimirescu pare doar o umbră a ambiţioasei grupări din sezonul trecut.

Pentru Vladimirescu au evoluat: Mitrea – Ban, Albert, Sighete, Istin (min. 65 G. Iancu) – Stănaia, Ciubăncan, Rada (min. 70 Negru), Morar (min. 46 Petrescu) – C. Rus, Ştefan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *