Antrenament cu public pentru fetele de la ICIM

Antrenament cu public pentru fetele de la ICIM

       

        Sala Sporturilor “Victoria” din Arad a găzduit în această seară etapa cu numărul trei din cadrul Ligii Europei Centrale la bachet feminin. În faţa celor aproximativ 1000 de spectatori,  BC ICIM Univ.”Vasile Goldiş” a întâlnit formaţia cehă VS Praga. Diferenţa de valoare s-a văzut încă din primul sfert al întâlnirii când arădencele s-au desprins la 34-4. La pauza mare galben albastrele şi-au trecut în cont 50 de puncte, în timp ce echipa din Praga a reuşit să adune doar 18 puncte. În celelalte două sferturi nimic nu s-a schimbat doar tabela de scor şi evoluţia în teren a rezervelor, scorul final adjudecat după cele patru sferturi fiind de 87-39 în favoarea galben-albastrelor. Cea mai bună marcatoare a ICIM-ului s-a dovedit a fi din nou Stanecia Graham cu 16 puncte, urmată de Moni Brosovszki cu 15.

        Antrenorul Zoran Visic şi-a permis să ruleze întreg efectivul: Green, Crăciun, Dragoiescu, Nagy, Toma, Brosovszki, Campbell, Graham, Moraru, Milovanovic şi Grădinaru.

        De cealaltă parte antrenorul ceh Treml Petr a trimis în teren următoarea garnitură: Tarasava, Elhotova, Matulkova, Vorlova, Salacova, Smidkova, Mircheva, Bakajsova şi Borovenova.

        Pentru fetele de la ICIM urmează sâmbătă deplasarea în capitală unde va întâlni formaţia Olimpia, după care urmează cel mai dificil meci pe teren propriu în compania celor de la Alba Iulia.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *