Americanca Chelsey Lee e noul pivot al ICIM-ului

Americanca Chelsey Lee e noul pivot al ICIM-ului
0 comments, 01/02/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Jucătoarea Chelsey Lee va juca în maieul galben-albastru. Baschetbalista de 1.93 metri a ajuns astăzi la un acord cu FCC ICIM Arad și va face parte din efectivul condus de Miljan Medvedj, anunţă site-ul oficial al clubului.

Sportiva în vârstă de 29 de ani evoluează pe postul de pivot și a strâns în ultimele 5 sezoane cifre statistice importante. În 2016 a jucat în pre-sezonul WNBA pentru formația Washington Mystics.

Lee a evoluat acum 5 ani și în România, la Galați, unde a avut prestații remarcabile. A obținut nu mai puțin de 25 de double-double-uri într-un singur sezon, cu medii statistice de 18.1 puncte pe meci și 12.3 recuperări. Ca și realizări, Chelsey Lee are la activ o finală de campionat în Coreea de Sud (fiind declarată și cel mai bun pivot al sezonului), dar și campionatul și cupa cucerite în Bulgaria (medii pe meci de 23.1 puncte și 11.3 recuperări).

De-a lungul timpului a jucat pentru următoarele echipe: Hola Madrid (Spania), Phoenix Galați (România), Hanabank Bucheon (Coreea de Sud), Haskovo 2012 (Bulgaria), Pallacanestro Femminile Broni (Italia).

Noul pivot al ICIM-ului intră în programul echipei de săptămâna viitoare, în speranţa că va fi aptă pentru primul derby al returului grupei roşii, cu CSM Târgovişte. Echipa arădeană joacă sâmbătă, ora 12, la Constanţa, pe terenul ultimei clasate, într-un meci contând pentru etapa a 7-a.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *