AMEFA şi-a băgat la apă adversarele

AMEFA şi-a băgat la apă adversarele

Aşa cum îşi dorea antrenorul Cristian Cosma, poloiştii arădeni au terminat cu victorii pe linie primul turneu al grupei valorice 5-8 din cadrul Superligii Naţionale. În prima etapă, AMEFA a învins sâmbătă dimineaţă pe Poli Cluj, scor 8-3 (3-1, 2-0, 1-2, 2-0), pentru trupa arădeană punctând Vancsik 5, Grama 2 şi Gergelyfi. În celălalt joc, Crişul Oradea a trecut de Rapid cu 8-6. Runda a doua a programat tot sâmbătă, dar în cursul serii, meciul dintre AMEFA şi Rapid, câştigat la limită de arădeni cu 9-8 (2-2, 3-1, 1-3, 3-2), cu marcatori: Vancsik 3, Băltean 2, Furj 2 şi Gergelyfi 2. În celălalt meci al reuniunii de sâmbătă seara, Crişul Oradea a învins cu 15-14 Poli Cluj.

Luptă cu Crişul pentru locul 5

AMEFA şi-a continuat seria victoriilor şi astăzi, când în ultimul meci al etapei din capitală, a trecut tot la limită, scor 10-9 (5-3, 3-1, 1-3, 1-2) de Crişul Oradea. Pentru echipa arădeană au marcat Vancsik 4, Grama 2, Laza 2, Băltean şi Furj, câte un gol. „A fost mai bine ca în primele două turnee ale sezonului, cu toate că am avut perioade bune şi mai puţin bune. Mai sunt de jucat încă 2 turnee în 5-8, urmate de meciuri de clasament şi de abia apoi se va stabili clasamentul acestei grupe valorice”, ne-a declarat antrenorul Cristian Cosma. În celălalt meci de azi, Rapid a spulberat Poli Cluj, 16-6.

Următorul turneu e la Arad

Până la urmă s-au contabilizat şi punctele din turneele de calificare, astfel încât după acest prim turneu al grupei valorice 5-8, AMEFA Arad şi Crişul Oradea conduc în clasament, cu 21 de puncte, cele două urmând să se lupte pentru locul 5. Pe 7 şi 8 sunt Rapid, cu 12 puncte, respectiv Poli Cluj, fără nici un punct. Al doilea turneu din grupa 5-8 este programat în perioada 21-22 decembrie, la Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *