AMEFA nu poate debuta în Cupa României, la Arad

Primăria Arad recepționa în toamna anului trecut construcția bazinului de polo din Subcetate, dar mai marii orașului nu ştiu să fructifice investiţia. Lipsa unei strategii şi indecizia de a da spre administrare bazinul costă acum Aradul, care ar fi trebuit să organizeze prima competiţie importantă din 2019 în poloul românesc şi anume Cupa României.

Federația Română de Polo a anunțat că întrecerea programată în perioada 17-19 ianuarie va fi găzduită de bazinul „Steaua” din București și nu de orașul nostru, așa cum era prevăzut inițial în calendar. Așadar, AMEFA ratează ocazia de a juca acasă, urmând să se deplaseze până în capitală.

Oricum, din postura de „lanternă roșie” a Superligii Naționale, echipa pregătită de Cristian Cosma avea șanse infime să depășească măcar faza sferturilor, pe care o dispută în compania formației de pe locul 3, Corona Sportul Studențesc.

Învingătoarea va evolua în semifinale, iar învinsa în grupa 5-8, meciul „pereche” fiind Dinamo – Rapid. În celelalte două sferturi se înfruntă Steaua – CSM Tg. Mureș și CSM Oradea – Politehnica Cluj-Napoca.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *