Ambele echipe şi-au făcut baremul de trei goluri

Ambele echipe şi-au făcut baremul de trei goluri
0 comments, 06/04/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Şi-au revenit după pauză: Unirea Dej – Şoimii Pîncota 1-3

 

Pentru jucătorii lui Dan Cuedan, meciul de la Unirea Dej nu are o importanţă deosebită, echipa este calificată în play-off şi meciul acesta nu contează în economia punctelor, dar gazdele sunt totuşi “lanterna roşie” a seriei. Prima repriză este slabă pentru arădeni, dealtfel nicio echipă nu are ocazii importante, şi tabela rămâne imaculată. Al doilea mitan începe cu un penalty pentru dejeni, la o fază fără perspectivă se obţine lovitura de pedeapsă printr-o simulare. Pîncotanii protestează dar nu sunt ascultaţi de arbitrul Marius Andrişca şi mingea rămâne pe punctul cu var. Mingea şutată slab de Găbruş este prinsă de portarul Irimia în braţe şi tabela rămâne nemodificată. În minutul 53 Gado i-a lăsat locul lui Hosu, care în minutul 56 primeşte o minge, după o lansare a lui Mitu în adâncime, o centrare a lui Sergiu Pop, şi mingea lovită cu capul schimbă tabela de marcaj, 0-1 pentru pîncotani. De aici încolo nu se mai pune problema pierderii partidei, Bulzan ridică tabela la 2-0, în minutul 74, chiar dacă în minutul 81 dejenii reuşesc un gol prin Farcaş, tabela este sigilată de către Lung, care transformă un penalty, acordat la un henţ al unui apărător în careu, la un şut trimis de Mitu.

“Trebuie să faci efort ca să câştigi meciul, nu se poate fără efort, toată lumea spune că sunt meciuri care nu contează, eu am altă filozofie, fiecare minut contează. Mă bucur că şi jucători care au jucat mai puţin până acuma au reuşit să aibă realizări, chiar să şi marcheze, ma refer aici la Hosu, şi sper ca să câştigăm şi etapa viitoare cu Turda şi să intrăm bine în play-off, şi din punct de vedere al moralului, care practic ţi-l dă victoriile legate” a comentat antrenorul Dan Cuedan, la sfârşitul meciului.

 

Şoimii Pîncota: Irimia – Iovan, Lung, Ad. Rusu, Vițu – Maghici, Issa, Mitu, Bulzan – Sg. Pop, Gado. Au mai jucat: Hosu, Dubeştean, Gavriş şi Robert Dumitru.

 

Scor de forfait: Naţional Sebiş – FC Zalău 3-0

 

Meciul de la Sebiş a fost unul extrem de important, venit după demisia lui Mihai Petcuţ, etapa trecută, noul antrenor Dan Stupar abia având timp de a-şi analiza jucătorii. Meciul începe cu golul sebişenilor din minutul 6, şut a lui Blănaru pe lângă Portnojs, scor 1-0, urmat de reuşita lui Digbeu din minutul 13. Lovitura de graţie pentru sebişeni vine in minutul 40, când sălăjenii rămân în 10 jucători de cîmp, după eliminarea lui Bogman, la un fault asupra lui Digbeu. Se simte lipsa omului în minus, şi chiar dacă sebişenii reduc motoarele oaspeţii nu pot să construiască nimic, între timp rămân şi gazdele în 10 oameni, Mînecan încasează al doilea cartonaş galben, inevitabil apărând şi golul al treilea, prin nou intratul Galea, în ultimele minute de joc.

“Spre bucuria mea am reuşit repede să înscriem de două ori, şi până la urmă să obţinem o victorie care eu zic că a fost meritată şi aşteptată demult. Jucătorii au fost destul de determinaţi la ceea ce înseamnă miza jocului, toată lumea îşi dorea o victorie şi am obţinut-o destul de clar. Etapa viitoare mi-aş dori ca Sebişul să câştige şi sper că Ineul chiar dacă va pierde să acceadă în play-off. Ar fi o mare realizare ca trei echipe arădene să participe în play-off” a rezumat atrenorul Sebişului, Dan Stupar, meciul şi etapa viitoare din această serie.

Sebiş: Şoltesz – Mînecan, Morariu, Albert, Jude – Coţan, Chindriş, Digbeu, Beuran – Mîndruşcă, Blănaru. Au mai intrat: Moise, Galea, Balint şi Susanu.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *