Adversarele UTA-ei joacă tare pe piaţa transferurilor

Adversarele UTA-ei joacă tare pe piaţa transferurilor
0 comments, 22/02/2017, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Două din principalele adversare ale UTA-ei la promovarea în Liga 1, FC Braşov şi Sepsi Sfântu Gheorghe, au reuşit transferuri spectaculoase pe ultima sută de metri. Astfel, “stegarii” lui Ţălnar şi-au asigurat serviciile steliştilor Chitoşcă şi Enceanu, împrumutaţi de la FCSB şi a dinamovistului Moldoveanu, tot sub formă de împrumut. Cu cel din urmă a ajuns la pachet şi Florentin Petre, fostul “câine roşu” alăturându-se staff-ului tehnic al Braşovului. Aşa că, deşi în pragul falimentului, gruparea de sub Tîmpa se anunţă una din principalele candidate la accederea pe prima scenă.
Totuşi, Braşovul şi-a pierdut golgheterul, Laurenţiu Manole fiind chemat înapoi de Dinamo, club de care aparţine şi direcţionat apoi spre Sepsi, echipă la care a ajuns un alt tânăr jucător talentat, Răzvan Greu, împrumutat de la FC Botoşani.
UTA ar putea replica şi ea astăzi, când e aproape de a bate palma cu atacantul italian Piccioni, fost în sezonul trecut la Poli Iaşi. Oficialii arădeni au reuşit deja o primă mutare din Liga 1, stelistul Vîlceanu fiind şi el împrumutat din Ghencea. Liga a II-a se reia la sfârşitul acestei săptămâni.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *