Achiziţii importante pentru Lipova. Trei ex-utişti sunt “şoimi”

Achiziţii importante pentru Lipova. Trei ex-utişti sunt “şoimi”
0 comments, 08/07/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Şoimii Lipova e pusă pe fapte mari în această vară. Susţinută total de pe plan local şi stabilă din punct de vedere financiar, meritul revenindu-i aici preşedintelui Radu Pop, formaţia de pe valea Mureşului propune noutăţi marcante la nivelul fotbalului judeţean. Astfel, Lipova a bifat deja achiziţii notabile: portarul Cătălin Bujor, fost la CS Ineu şi din iarnă la Naţional Sebiş, fundaşul Attila Bier, ultima oară la Ineu, ambii cu experienţă chiar la nivelul Ligii a II-a (au evoluat şi pentru UTA), Adrian Piţ, mijlocaş experimentat, în vârstă de 33 de ani, care a evoluat şi în Liga a II-a, pentru UTA sau “U” Cluj, dar şi în străinătate, la echipe precum Bellinzona, Triestina, Pisa sau Khazar Lankaran, mijlocaşii Robert Kocsis, ex-Ineu, ultima oară în Liga 4 Arad, la CS Glogovăţ şi Iosif Gherghel, fost jucător al Pecicăi şi Gloriei, în Ligile 3 şi 4 şi tânărul atacant Sebastian Albulescu, 20 de ani, golgheter al Păulişului în sezonul trecut al Ligii a IV-a. Căpitanul Paşcu şi-a reînnoit contractul, iar Denuţ e definitiv jucătorul Lipovei, o altă noutate fiind cooptarea în staff-ul tehnic a lui Florin Trifoi, care va fi antrenor cu portarii.
Sabău: “Un evident plus adus echipei”
“Sunt jucători cu calitate şi experienţă, care sperăm să devină importanţi şi pentru Şoimii Lipova. Evident că aduc un plus echipei, în tentativa noastră de a ocupa în sezonul viitor unul din primele cinci locuri, dar şi de a recuceri Cupa României. Vrem să ne consolidăm ca şi echipă şi joc – principalele priorităţi, apoi să fie gata stadionul şi abia după aceea ne putem gândi la o eventuală promovare. La nivel de pregătire vom avea două săptămâni ceva mai dificile şi încărcate, iar de săptămâna viitoare începem şi seria meciurilor amicale”, ne-a declarat antrenorul Lipovei, Flavius Sabău.
Primele amicale, cu Mailat şi Sebiş
La capitolul despărţiri, până acum sunt certe numele lui Ghiţă şi Borteş, dar în scurt timp vor fi oficializate şi alte 2-3 plecări. Şoimii Lipova s-a reunit la începutul acestei săptămâni, antrenorul Flavius Sabău conducând zilnic câte un antrenament, iar primele amicale sunt programate miercuri, 13 iulie, acasă cu Voinţa Mailat şi pe 20 iulie, cu Naţional Sebiş. Alte adversare din amicale vor fi Unirea Sîntana şi Frontiera Curtici. Primul meci oficial va fi cel din Cupa României, cel mai probabil în compania Ineului.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *