A castigat echipa mai buna: Banatul Sanicolau Mic – Frontiera Curtici 1-4 (0-2)

A castigat echipa mai buna: Banatul Sanicolau Mic – Frontiera Curtici 1-4 (0-2)
0 comments, 14/04/2013, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

banatul_curtici5

Meci care se anunta echilibrat intre Sanicolau si Curtici, cele doua echipe clasandu-se in zona mediana a clasamentului, chiar daca oaspetii erau in prima jumatate. Pana la urma a fost o partida transata clar de formatia de la granita, care s-a dovedit superioara la toate capitolele.

Partida a inceput cu oaspetii la timona si nu au trecut decat 6 minute pana s-a deschis scorul: combinatie in trei la 20 de metri de poarta gazdelor si P. Magulean inscrie cu un sut plasat din marginea careului, 0-1. “Banatenii” acuza socul si nu reusesc sa se apropie periculos de poarta oaspetilor care isi dubleaza avantajul in minutul 19, dupa un corner executat de munteanu si deviat in proprie poarta de Domeny, 0-2.  Pana la finalul primei reprize ambele echipe pun osul la treaba, dar ocaziile clare de gol lipsesc.

Dupa reluare, datele problemei nu se schimba, Trifoi isi salveaza echipa in minutul 52 cand apara sutul lui S. Magulean, ramas singur cu aparatorul buturilor Banatului. Scorul devine 0-3 in mintul 60 cand acelasi P. Magulean  ramane singur cu Trifoi si il invinge dupa ce acesta reuseste sa scoata un prim sut. Gazdele reduc diferenta pe tabela de marcaj in minutul 83, cand Trifoi transforma lovitura de la 11 metri acordata in urma faultului comis de portarul Mucha asupra lui Mot. Portarul Curticiului vede si cartonasul rosu si, cum oaspetii au facut toate schimbarile, in poarta a intrat P. Magulean. Desi gazdele au sperat sa poata reveni cu un om in plus, diferenta de 3 goluri este refacuta de Nedea care inscrie dupa ce Trifoi apara penalty-ul executat de Rus, 1-4.

Banatul: Trifoi – Koncz, Gurban, Domeny, Tigan, Muresan, Purdescu, Dolineanu, Gabor, Mot, Geamin. Au mai jucat: Vuia, Szigeti, Hans, Blaghi. Rezerve: Tamsa, A. Barb, P. Barb. Antrenor: Florin Trifoi

Frontiera: Mucha – Baul, Pistrui, Szigete, Huja, Plesca, S. Magulean, Avramutiu, Munteanu, P. Magulean, Rus. Au mai jucat: Androne, Nedea, Gheorghies, Don, rezerva: Leva, Anca. Antrenor: Radu Anca.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *