15 din 15 pentru Crișul Chișineu Criș!

15 din 15 pentru Crișul Chișineu Criș!
0 comments, 27/11/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Nici Frontiera 2004 Curtici nu a reușit să oprească seria de victorii a lui Crișul Chișineu Criș, în epilogul turului Ligii 4 Arad. Astfel, formația antrenată de Ole Roșca a atins o performanță de invidiat, câștigând toate partidele din prima jumătate stagională!

A fost Frontiera – Crișul 1-3 (0-3), după o partidă al cărei deznodământ a devenit limpede încă de la pauză. Deși s-au ridicat la nivelul liderului, până la deschiderea scorului, Pleșca și ai săi nu au reușit lovitura de grație. Cea mai mare șansă i-a aparținut lui Liga (28), însă atacantul a așteptat un tempo în plus pentru a-și potrivi mingea, iar Teședan a intervenit în ultima clipă, prin alunecare. Varga și Parlapan au schimbat benzile terenului, pentru a-i surprinde pe adversari, dar golul avea să cadă în poarta lui Iacob. Jichici a centrat perfect, la marginea careului mic, iar Alin Mihai a trimis cu capul, la colțul lung (39, 0-1). Nici bine nu s-au dezmeticit gazdele, că tabela de marcaj s-a modificat din nou. De această dată, Ember a trimis un șut cu boltă de la peste 30 de metri lateral stânga, iar mingea a poposit în vinclul porții mult prea scundului goalkeeper al „grănicerilor” (41, 0-2).

Ciornei a fost cel care a mărit diferența la scor de neprezentare. Incisivul fundaș a executat cu măiestrie o lovitură liberă de la marginea suprafeței de pedeapsă, în stânga portarului, al cărui plonjon a fost în zadar (45, 0-3).

Partea a doua a însemnat o luptă fără învingători, atmosfera fiind însuflețită de galeria Crișului, formată din fetele care alcătuiesc echipa de handbal juvenil a clubului. Totuși, când păreau resemnați cu rezultatul, localnicii au redus din handicap. Parlapan a reușit o acțiune în viteză pe dreapta, centrarea acestuia fiind concretizată de Măgulean printr-o lovitură de cap (81, 1-3). Eliminarea nou intratului Covaci, pentru o intrare dură la Gavriș (86) a lăsat impresia că finalul poate fi încins. Dar numai pentru o clipă, deoarece Varga nu a reușit să-l învingă pe Mucha, cu o reluare pe centrul porții.

Frontiera: Iacob – Gavriș, A. Don, Pleșca, Morariu – Varga, Hanc, Avrămuțiu, Parlapan – Măgulean, Liga.

Crișul: Mucha – Teședan, A. Pavel, Lung, Ciornei – Borșa, Turcuș, Jichici, Ember (91 Jude) – Modan, A. Mihai (79 Covaci).

Arbitri: Mircea Ardelean – Daniel Bondar, Florin Vesa. Observatori AJF:  Răzvan Cadar, Vasile Rad.

Minutul 91

Dinu Maghici, antrenor Frontiera: „Am jucat împotriva unei echipe formată din jucători mai valoroși decât ai noștri. Chiar și așa, puteam să deschidem scorul, iar în aceste condiții, altfel s-ar fi desfășurat ostilitățile. Păcat că am început jocul timorați. Până la urmă, victoria lor este meritată.

Mihai Roșca, antrenor Crișul: „Terenul ne-a pus probleme la începutul partidei, apoi am reușit să marcăm și să tranșăm soarta meciului. Vrem să ne întărim în iarnă, să mai aducem câțiva jucători pentru a promova. Chiar dacă avem cinci puncte avans, campionatul nu este jucat. Știu acest lucru din propria experiență, de când am promovat cu Șoimii Pâncota. Adversarul de atunci, chiar echipa din Chișineu Criș s-a apropiat amenințător. Îmi felicit jucătorii pentru performanța realizată până acum. Nu-mi aduc aminte ca o echipă să reușească maximul de victorii și de puncte după un tur de campionat!

[standings league_id=19 template=extend logo=true]

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *